Monthly Archives: September 2012

[PROJECT] Mass Streaming on Bugs !

*Original post and in English is at KM-Streamer’s blog ~> here.

Ada apa?
KISSme, mulai hari ini sampai minggu depan – kalau bisa beberapa minggu ke depan – kita akan mengadakan kegiatan streaming bersama di BUGS jam 9 malam sampai jam 6 pagi WIB terus menerus setiap hari. Minggu pertama, kedua dan ketiga setelah album rilis adalah masa-masa yang penting banget karena biasanya penjualan lebih banyak ketika album/lagu baru rilis. 🙂

Kenapa?
Karena dalam perhitungan % untuk chart musik Korea, streaming itu jauh lebih besar dibandingkan dengan album fisik ataupun vote online di website seperti MNET.
Oleh karena itu, ayo kita rame-rame streaming setiap hari di jam yang sudah ditentuin. Kok malem sih? Karena pada jam segitu kebanyakan orang2 di Korea tidur, jadi kita bisa pake waktu kosong itu buat kita ‘monopoli’ sih istilahnya. 🙂
Tapi kalian boleh streaming di jam lain kok kalo emang gak bisa begadang atau PC nya gak mau dibiarin nyala pas tidur. xD

Caranya?
Kami sudah membuat tutorial dalam Bahasa. Nah, ikuti langkah-langkahnya ~> disini. Ayo streaming bareng-bareng buat bantu U-KISS (pssst.. dan mumpung gratis! ^_~).

Ayo bantu sebisa kita… kalaupun masih gak menang juga kali ini, seenggaknya kita bisa bilang: “kami kalah setelah mencoba dan berusaha”, lebih baik kan daripada: “kami kalah karena emang masih belum beruntung”. hehe… 🙂

-Ahn-

KISSme Indonesia Team

           Photobucket

[INTERVIEW] {ENG TRANS} 120902 U-KISS Special Interview in Hanryu TVfan Japan Vol.3 (Part II)

“U-KISS Telling Sorry or Thanks from Member to Member”

Original Interview  ~> here.

——————————————————————————————————————————————

★Soohyun→Dongho
Dongho!! Cuz u have career as a singer from young age, have little friends, couldn’t go to school so much…u might have schoolwork that u want to study, sorry for the bitter experiences together as U-Kiss. When I was tired or no afford to feeling, there was some time that I couldn’t understand about your school life. I’m sorry for that. I really thank u just to be together as a member of U-Kiss!!

★DongHo→Soohyun
Soohyun’s PC is too old, so it doesn’t work well. It takes about 10 minutes till use Internet. Though he said he’s going to buy new one when he goes back to Korea but he didn’t, cuz he has no money. So when he plays computer game, he wants to use my PC & often says “Dongho, plz lend me your PC to play computer game” but I’m sorry to say “no” every time. ㅋㅋBUT I lent it to him yesterday!!!!

★Hoon→Kiseop
I often tease Kiseopㅋㅋ for example sometimes I poke him. For this I’m very sorryㅋㅋBut he’s enjoying it together. Thank u for always accepting meㅎㅎbut it’s thank to Kiseop to be with me, so as a result thank you to be with me!!!

★KiSeop→Hoon
He always spoke to me earlier when I depressed or said nothing cuz of my bad condition. I was very happy for that. Thank u^^

★Kevin→Eli
Cuz we are from America we’re often talking in English. He understand my mind too…so that I & he, only two people have the American mind, I’m grateful to have someone who can speak that kind of feelings. Something “sorry” is…When Eli said he wanted to watch movie, I couldn’t watch it because I was sleepy. so He sulk. (Soohyun : he’s Super childish!!!ㅋㅋ) I’m sorry I have not seen a movie together at that time, Eli…

★Eli→Kevin
We are called ElVin couple. Cuz we were from America together, I often tease him. but he never gets angry. u would be sometimes unpleasant tired…I’m sorry.

CREDITS:   tvfan-k.kyodo.co.jp  + SM (Eng Translation) & Ahn @KISSmeINDONESIA
PLEASE FULL CREDIT WHEN RE-POSTING!
Do Leave a Comment After You Read! ^^ Thank you~

%d bloggers like this: