[CONTEST] Join KISSme Indonesia (with SK Planet Starcall Korea) to Win Prizes Trip to Korea!

Halo!

Kami diberitahu oleh SK Planet Korea bahwa pada tanggal 21 November nanti, mereka akan menyelenggarakan kontes 2 minggu secara online untuk fans KPOP! Bersiap mewakili dirimu sendiri, fan clubmu, dan yang penting lagi adalah, U-KISS! Kami seharusnya nggak boleh memberi tahu lebih banyak, tapi 2 fans yang beruntung akan memenangkan perjalanan ke Korea! Jangan ke mana-mana, detail lebih banyak akan diumumkan pada tanggal 21 November saat kontes dimulai!

SK Planet Starcall Korea bekerja sama dengan KISSme Indonesia dan juga beberapa fanbase artis lain dari berbagai negara seperti, Singapura, Malaysia, Tailand, Filipina, dan Vietnam mengadakan kontes berjudul “Starcall Super Fan” dengan hadiah menarik, yaitu kesempatan untuk jalan-jalan di Korea :D

Mau ikutan? Silakan baca entry ini sampai habis ya ^^

Read the rest of this entry

[ENGLISH ver.] Detail Order and Tutorial Ticket Payment For U-KISS Fan Party in Indonesia, February 2nd 2012

U-KISS showcase fanparty organizers, OPPAOPPA LIVE cooperates with KISSME INDONESIA has opened up pre-order  tickets for  KISSME  fanparty  INDONESIA. Here is the offered types of ticket classes by  OPPAOPPA LIVE:

TYPES BENEFITS
Kiss Me Oppa Seat number + Card tix + Dinner + Hug + Fansign all member + High5 all member + Photogrup
Kiss Me VIP1 Seat number + Card tix + Fansign all member
Kiss Me VIP2 Seat number + Card tix + High5 all member
Festival Free standing + Print poster signing all member
Tribun Gold Free seating
Tribun Silver Free seating

Extra Benefit (besides  above benefits ):

1.         Free hug  for lucky fans in KISS ME OPPA, KISS ME, and FESTIVAL  class at showcase.

2.         KISS from your bias! Only for 7 lucky fans and will be taken from  EACH CLASS!

TYPES

PAYMENTS

PRICES

1st INSTALLMENT

2nd INSTALLMENT

Kiss Me Oppa

FULL PAYMENT

IDR 2.750.000,-
INSTALLMENT IDR 1.375.000,- IDR 1.375.000,-
Kiss Me VIP1

FULL PAYMENT

IDR 1.650.000,-
INSTALLMENT IDR  825.000,- IDR 825.000,-
Kiss Me VIP2

FULL PAYMENT

IDR 1.650.000,-
INSTALLMENT IDR  825.000,- IDR 825.000,-
Festival

FULL PAYMENT

IDR  880.000,-
INSTALLMENT IDR  440.000,- IDR 440.000,-
GOLD Tribune

FULL PAYMENT

IDR 550.000,-
SILVER Tribune

FULL PAYMENT

IDR 275.000,-

*All  prices are including 10% tax

*Limited tix quota

Ukiss Showcase & Fanparty will be held on February 2nd, 2013 at Tennis Indoor Senayan,  Jakarta.

 

Presale/PO Schedule:

DATE
 Dec  10th 2012 The Presale/PO start through KISSME INDONESIA fanbase
Dec 16 2012 The deadline for ordering tickets on KISSME INDONESIA
Dec 18 2012 The deadline for payment of cash & 1st installment
Jan 15 2013 The final deadline for  payment of installment

How to Order (Pre-Order) Tickets:

1.  Buyer sends an email to the email address according to the desired ticket with the subject email  “ORDER_NAME_TYPE OF / CLASS OF TICEKT_TOTAL BOOKED TICKETS_PAID /INSTALLMENT“.

Ex: ORDER_RICARDO PEREIRA_KISS ME FANSIGN_2_INSTALLMENT

In  body email, the applicant must state her/his full name and membership number of Kissme Indonesia (if any).  For VIP tickets buyersplease write down also the desired type of VIP, whether  VIP KISS ME FANSIGN or VIP KISS ME HIGH FIVE.

Send the email  according to the categories of ordered ticket. Kindly check the detailed email address below:

•           KISSME OPPA : ticket.kissmeoppa@gmail.com

•           KISSME VIP (Both VIP1 & VIP2): ticket.kissmevip@gmail.com

•           KISSME FESTIVAL : ticket.kissmefestival@gmail.com

•           TRIBUN GOLD : ticket.kissmegold@gmail.com

•           TRIBUN SILVER : ticket.kissmesilver@gmail.com

2.  After that, please wait patiently untill you  receive an email contains the payment procedures from KISSME INDONESIA.

3.  Right after you receive the email, please do the payment within 2×24 hours. After do the payment, you send a confirmation email to the same email address with the subject “NAME_Booking Date (date and month) _Category of Tickets _Transfer Destination Bank (Mandiri / BCA)”.

Ex :

RICARDO PEREIRA_1012_VIP 1_PAYPAL

MARISKA SITAMBUA_1312_ GOLD TRIBUNE_MANDIRI

Along with your email, please attach your scanned proof of payment and your scanned identity card (KTP / SIM / Student ID / Passport).

[IMPORTANT] Copy/photocopy your proof of payment and save it because we will check the proof of payment, redeem coupon, and your identity card when you do ticket redeemption.

4. After you send the confirmation email, we will send you the redeem coupon at December 20th, 2012 for those who do full payment. For those who do installment payment system, we will send you the redeem coupon at  January 6th, 2013.

 Pre-Order Ticket Payment:

There are two ways to do PO ticket payment:

•           Twice installment  only for KISSME OPPA, KISSME VIP dan KISSME FESTIVAL tickets.

•           FULL PAYMENT is a must for GOLD TRIBUNE and SILVER TRIBUNE tickets buyers.

1st installment payment and full payment must be paid within 2x24hours after you receive the email which contains payment procedures from  KISSME INDONESIA. While the 2nd installment payment must be paid before January 15th, 2013 at 5pm.

Terms & Conditions:

1. Both full payment or installment booking will consider as cancellation if the buyer does not do the payment within 2×24 hours.

2.  If the applicant with  installment payment system cannot pay of the 2nd installment, it will consider as cancel and NO REFUNDS.

3. Cancellation of booking after the payment, there will be no refund at all.

Ticket Redeemption:

Ticket Redeemption will start at February 1st and 2nd, 2013. Time and place will be announced on KISSME INDONESIA’s website kissmeindonesia.wordpress.com or check our  Twitter timeline @ KISSMEINDONESIA (awaiting confirmation from  Oppa Oppa LIVE).

Ticket Redeemption Requirements :

1.         Redeem Coupon

2.         Proof of Payment (Original/Copy)

3.         Original Identity Card : KTP, SIM, Kartu Pelajar, Passport the one that you used in payment confirmation email before)

KISSme Indonesia Team

           Photobucket

[BAHASA ver.] Detail Order and Tutorial Ticket Payment For U-KISS Fan Party in Indonesia, February 2nd 2012

Pihak penyelenggara U-KISS show case fanparty, OPPAOPPA LIVE bekerja sama dengan KISSME INDONESIA membuka pemesanan pre-order tiket fanparty melalui KISSME INDONESIA. Berikut ini adalah jenis kelas tiket yang ditawarkan oleh pihak Promoter OPPAOPPA LIVE

Jenis dan Benefit Tiket :

JENIS

BENEFIT

Kiss Me Oppa Seat number + Card tix + Dinner + Hug + Fansign all member + High5 all member + Photogrup
Kiss Me Fansign Seat number + Card tix + Fansign all member
Kiss Me High5 Seat number + Card tix + High5 all member
Festival Free standing + Print poster signing all member
Tribun Gold Free seating
Tribun Silver Free seating

Extra benefit diluar benefit diatas :

  1. Free Hug untuk fans beruntung kelas KISS ME OPPA, KISS ME, dan FESTIVAL saat showcase
  2. KISS from your bias untuk 7 orang fans beruntung diambil dari SEMUA KELAS

Jenis dan Harga tiket:

JENIS

PEMBAYARN

HARGA

CICILAN 1

CICILAN 2

Kiss Me Oppa

TUNAI

Rp.2.750.000,-

CICILAN

Rp.1.375.000,- Rp.1.375.000,-
Kiss Me Fansign

TUNAI

Rp.1.650.000,-

CICILAN

Rp.   825.000,- Rp.   825.000,-
Kiss Me High5

TUNAI

Rp.1.650.000,-

CICILAN

Rp.   825.000,- Rp.   825.000,-
Festival

TUNAI

Rp.   880.000,-

CICILAN

Rp.   440.000,- Rp.   440.000,-
Tribun Gold

TUNAI

Rp.   550.000,-
Tribun Silver

TUNAI

Rp.   275.000,-

*harga sudah termasuk pajak 10%

*kuota tiket terbatas

Ukiss Showcase & Fanparty akan dilaksanakan pada tanggal 2 Februari 2013 di Tennis Indoor Senayan,  Jakarta.

 

Schedul Presale/PO :

TANGGAL KETERANGAN
10 Dec ‘12 Mulai Presale di Fanbase KISSME INDONESIA
16 Dec ‘12 Batas akhir pemesanan tiket di KISSME INDONESIA
18 Dec ‘12 Batas akhir pembayaran tunai & prog cicilan ke-1
15 Jan ’13 Batas akhir pelunasan prog cicilan

 

Cara Pemesanan (Pre-Order) Tiket

1.  Pemesan mengirimkan email ke alamat email order sesuai dengan kelas tiket yang dikehendaki dengan subject email “ORDER_NAMA_Jenis/Kelas Tiket_jumlah tiket yang dipesan_LUNAS/CICIL”.

Contoh :

ORDER_RICARDO PEREIRA_FESTIVAL_2_CICIL

Di dalam body email, pemesan harus mencantumkan nama lengkap dan nomor keanggotaan Kissme Indonesia (jika ada). Khusus untuk pemesan tiket VIP, tulis juga jenis VIP yang dikehendaki yakni VIP KISS ME FANSIGN atau VIP KISS ME HIGH FIVE.

Email dikirimkan sesuai dengan kategori tiket yang dipesan, sbb:

2.  Tunggu hingga kalian mendapatkan email berisi tata cara pembayaran dari pihak KISSME INDONESIA.

3.  Setelah menerima email berisi tata cara pembayaran, segera lakukan pembayaran dalam waktu maksimal 2×24 jam. Setelah melakukan transfer pembayaran, harap mengirimkan email kepada alamat email yang sama ketika kamu mengirimkan email pemesanan tiket, dengan subject “NAMA_Tanggal Pemesanan (tanggal & bulan)_Kategori Tiket_Bank Tujuan Transfer (Mandiri/BCA)”.

Contoh :

RICARDO PEREIRA_1012_VIP 1_PAYPAL

MARISKA SITAMBUA_1312_TRIBUN GOLD_MANDIRI

Di dalam email tersebut, harap sertakan scan bukti pembayaran dan kartu identitas kamu (KTP/ SIM/ Kartu Pelajar/ Passport).

Bukti pembayaran harap difotokopi dan disimpan karena kami akan mengecek bukti pembayaran, redeem cupon, dan kartu identitas kamu ketika penukaran tiket dilakukan.

4.  Setelah mengirimkan email konfirmasi pembayaran, kami akan mengirimkan redeem cupon pada tanggal  20 Desember 2012 bagi yang membayar lunas dan pada tanggal 16 Januari 2013 bagi yang membayar dengan cicilan.

 

Pembayaran Pre-Order Tiket

 

Pembayaran PO Tiket dapat dilakukan melalui 2 cara yakni :

  • CICILAN sebanyak 2 x hanya berlaku bagi KISSME OPPA, KISSME VIP dan KISSME FESTIVAL.
  • LUNAS bagi pemesan TRIBUN GOLD dan TRIBUN SILVER.

Pembayaran cicilan I dan lunas, dibayarkan maksimal 2×24 jam setelah menerima email tata cara pembayaran dari KISSME INDONESIA. Sedangkan pembayaran cicilan II dibayarkan paling lambat tanggal 15 Januari 2013 pukul 17.00 WIB.

 

T & C

1. Pemesanan tunai dan cicilan dianggap batal jika sampai batas waktu maksimal pembayaran 2×24 jam pemesan tidak melakukan transfer.

2. Jika pemesan dengan sistem cicilan tidak dapat melunasi pembayaran cicilan ke-2 maka dianggap cancel dan tidak ada pengembalian uang/hangus.

3. Jika terjadi pembatalan pemesanan setelah terjadi pembayaran maka tidak ada pengembalian uang/hangus.

 

Penukaran Tiket

 

Penukaran tiket berlangsung tanggal 1 dan 2 Februari 2013. Waktu dan tempat penukaran tiket akan kami umumkan di website kissmeindonesia.wordpress.com atau cek timeline twitter kami @KISSMEINDONESIA (menunggu konfirmasi dari pihak OPPA OPPA LIVE).

Persyaratan penukaran tiket :

  1. Redeem cupon / kupon tebusan (untuk ditukar dengan tiket kamu)
  2. Bukti pembayaran asli/ fotokopi
  3. Kartu identitas asli : KTP, SIM, Kartu Pelajar, Passport (sesuai yang digunakan di email konfirmasi pembayaran)

KISSme Indonesia Team

           Photobucket

[PHOTOS] 121102 U-KISS @ South America Tour – K-POP Festival in Lima, Peru

CREDITS:  terra.com.pe  + Ahn @ KISSmeINDONESIA

PLEASE FULL CREDIT WHEN RE-POSTING!
Do Leave a Comment After You Read! ^^ Thank you~

KISSme Indonesia Team

           Photobucket

[PROJECT] Mass Streaming on Bugs !

*Original post and in English is at KM-Streamer’s blog ~> here.

Ada apa?
KISSme, mulai hari ini sampai minggu depan – kalau bisa beberapa minggu ke depan – kita akan mengadakan kegiatan streaming bersama di BUGS jam 9 malam sampai jam 6 pagi WIB terus menerus setiap hari. Minggu pertama, kedua dan ketiga setelah album rilis adalah masa-masa yang penting banget karena biasanya penjualan lebih banyak ketika album/lagu baru rilis. :)

Kenapa?
Karena dalam perhitungan % untuk chart musik Korea, streaming itu jauh lebih besar dibandingkan dengan album fisik ataupun vote online di website seperti MNET.
Oleh karena itu, ayo kita rame-rame streaming setiap hari di jam yang sudah ditentuin. Kok malem sih? Karena pada jam segitu kebanyakan orang2 di Korea tidur, jadi kita bisa pake waktu kosong itu buat kita ‘monopoli’ sih istilahnya. :)
Tapi kalian boleh streaming di jam lain kok kalo emang gak bisa begadang atau PC nya gak mau dibiarin nyala pas tidur. xD

Caranya?
Kami sudah membuat tutorial dalam Bahasa. Nah, ikuti langkah-langkahnya ~> disini. Ayo streaming bareng-bareng buat bantu U-KISS (pssst.. dan mumpung gratis! ^_~).

Ayo bantu sebisa kita… kalaupun masih gak menang juga kali ini, seenggaknya kita bisa bilang: “kami kalah setelah mencoba dan berusaha”, lebih baik kan daripada: “kami kalah karena emang masih belum beruntung”. hehe… :)

-Ahn-

KISSme Indonesia Team

           Photobucket

[INTERVIEW] {ENG TRANS} 120902 U-KISS Special Interview in Hanryu TVfan Japan Vol.3 (Part II)

“U-KISS Telling Sorry or Thanks from Member to Member”

Original Interview  ~> here.

——————————————————————————————————————————————

★Soohyun→Dongho
Dongho!! Cuz u have career as a singer from young age, have little friends, couldn’t go to school so much…u might have schoolwork that u want to study, sorry for the bitter experiences together as U-Kiss. When I was tired or no afford to feeling, there was some time that I couldn’t understand about your school life. I’m sorry for that. I really thank u just to be together as a member of U-Kiss!!

★DongHo→Soohyun
Soohyun’s PC is too old, so it doesn’t work well. It takes about 10 minutes till use Internet. Though he said he’s going to buy new one when he goes back to Korea but he didn’t, cuz he has no money. So when he plays computer game, he wants to use my PC & often says “Dongho, plz lend me your PC to play computer game” but I’m sorry to say “no” every time. ㅋㅋBUT I lent it to him yesterday!!!!

★Hoon→Kiseop
I often tease Kiseopㅋㅋ for example sometimes I poke him. For this I’m very sorryㅋㅋBut he’s enjoying it together. Thank u for always accepting meㅎㅎbut it’s thank to Kiseop to be with me, so as a result thank you to be with me!!!

★KiSeop→Hoon
He always spoke to me earlier when I depressed or said nothing cuz of my bad condition. I was very happy for that. Thank u^^

★Kevin→Eli
Cuz we are from America we’re often talking in English. He understand my mind too…so that I & he, only two people have the American mind, I’m grateful to have someone who can speak that kind of feelings. Something “sorry” is…When Eli said he wanted to watch movie, I couldn’t watch it because I was sleepy. so He sulk. (Soohyun : he’s Super childish!!!ㅋㅋ) I’m sorry I have not seen a movie together at that time, Eli…

★Eli→Kevin
We are called ElVin couple. Cuz we were from America together, I often tease him. but he never gets angry. u would be sometimes unpleasant tired…I’m sorry.

CREDITS:   tvfan-k.kyodo.co.jp  + SM (Eng Translation) & Ahn @KISSmeINDONESIA
PLEASE FULL CREDIT WHEN RE-POSTING!
Do Leave a Comment After You Read! ^^ Thank you~

[INTERVIEW] {ENG TRANS} 120831 U-KISS Special Interview in Hanryu TVfan Japan Vol.3 (Part I)

“U-KISS: Our Dream is Dome Tour!”

Original Interview  (from page 1 to 3) ~> here.

note: We didn’t trans some parts in the beginning of the article. However, we made the full translation for each questions of the interview. ^^

———————————————————————————————————————-

Q→U have very busy days. When do u feel happy?

Hoon→when I’m eating!! it comes 3 times a day. at that time I’m really happy!!

Dongho→what did we eat yesterday? oh~Curry from “coco ichi”(Japanese curry restaurant)

Eli→when we’re at dormitory, we always use delivery service.

Dongho→We love “coco ichi” we can alive even if we eat only “coco ichi” 365days.

Soohyun→For me when I’m listening to music. recently I often listen music alone. I feel happy when I’m listening music while imagining I’m on the stage.

Kevin→For me when I’m with members.

Read the rest of this entry

[NEWS] {w/ BHS TRANS} 120813 U-KISS Teases for “One of You” with an Audio Teaser and Photos

U-KISS will be releasing their fourth Japanese single, “One of You” this September and now you can check out a quick preview of the audio and look at their jacket and individual photos.

“One of You” will release as a CD and a CD+DVD version. The tracklist includes “One of You”, “Kiss Me Forever“, the live version of “Forbidden Love“, and the instrumentals for the first two tracks. As for the DVD, the DVD will include the MV for “One of You” and its Making Movie.

“One of You” will hit shelves on September 5th.

Check out the audio preview and the photos below.

[BAHASA]

U-KISS Menggoda untuk “One of You” dengan Audio Teaser dan Foto

Read the rest of this entry

[PHOTO] 120813 U-KISS w/ AAA a-nation Backstage @ AAA’s Official Blog Update

CREDITS:  avexnet.or.jp/aaa/blog  + Ahn @KISSmeINDONESIA
PLEASE FULL CREDIT WHEN RE-POSTING!
Do Leave a Comment After You Read! ^^ Thank you~

[NEWS] {w/ BHS TRANS} 120812 U-KISS RELEASED “ONE OF YOU” AUDIO TEASER!

 U-Kiss released the audio teaser of their upcoming Japanese single “One Of You”, listen to the preview here.

Attached are the jacket photos and individual photos of their new single, are you liking their new concept?

[BAHASA]

U-KISS Merilis Audio Teaser “One of You”

U-KISS merilis audio teaser untuk Single Jepang mendatang “One of You”, dengarkan prieview nya disini.

Berikut adalah lampiran jacket foto dan individual foto dari single baru ini, apakah kalian menyukai concept baru ini?

Read the rest of this entry

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 8,703 other followers

%d bloggers like this: